Hvordan fjerne sklisikre dekk maling

April 14

Anti-gli dekk paint er vanligvis epoxy eller akryl og noen ganger inneholder sandete materiale for ekstra sklisikkerhet. Denne maling fjernes enkelt med maling strippere. Ny miljøvennlig maling strippere fungerer best for dekk utendørs, så du ikke trenger å være bekymret forurensende området med giftstoffer - spesielt viktig hvis dekk er nær en vannvei. Hele prosessen kan ta 24 til 72 timer fordi stripper tar en stund å løsne maling. Men når det har løsnet, kan de fleste av maling enkelt fjernes.

Instruksjoner

•Fjern alle løs objekter som patio setter og griller fra dekk og feie det rent med en push kost. Legg plastfolie over nærliggende busker og gress for å beskytte dem mot kjemikalier du skal bruke.

•Sett på vernebriller, gummihansker og beskyttende skoovertrekk eller et gammelt par sko. Du vil sannsynligvis få noen maling stripper på sko.

•DIP en lang-behandlet maling roller i maling stripper. Sjenerøst bruke maling stripper til dekk slik at ingen del av overflaten vises gjennom.

•Plasser plastfolie (Sjekk etiketten for spesifikke instruksjoner - noen kan variere) over dekket å beskytte den som produktet begynner å arbeide. Det vil ta flere timer, minst overnatter i de fleste tilfeller for sklisikre malingen til å myke opp nok til å fjerne. Tykk maling, kan det ta til flere dager for malingen å fullt løsne.

•Fjern plastfolie og bruk lange håndtak skraper å skrape maling fra dekket - Vær forsiktig med å huljern dekk overflaten. Hvis noen av malingen er motstandsdyktig mot skraping, kan du bruke flere stripper senere. Skrape løsnet maling til ett område av dekk. Plass skrapte maling i en beholder for forsvarlig avhending.

•Fjern små spor av maling etterlatt av skrubbing dekket med en stålbørste eller en push-kosten. Skyll bunken med en vannslange. Hvis dekk er tre, når det er tørt, sand fjerne små partikler av maling.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger å flekken eller oppdatere dekk, sikre du har grundig skylt av alle spor av maling stripper.
  • Oppbevare pets og barn trygt fra kortstokken før maling og stripper er fjernet. Ikke kast av myknet maling i din vanlig søppel - kontakt husholdning avfall anlegget først for eventuelle spesielle disposisjon instruksjoner.