Hvordan fjerne skitt & riper fra tregulv

September 18

Hvordan fjerne skitt & riper fra tregulv

Tregulv er en tradisjonell type gulv. Noen mennesker setter i nye gulv og andre liker å refinish gamle gulv. Tre er ganske holdbar, men er utsatt for fine riper forårsaket av skarpe elementer avbrytes på den eller møbler dratt over den. Smusspartikler kan også lage riper i gulvet hvis det ikke er renset regelmessig. Men et par elementer fra jernvarehandel er alt du trenger å reparere riper så de ikke er synlig for det blotte øye.

Instruksjoner

•Vacuum tregulv med bred, børste som følger med støvsugeren. Hvis du ikke har dette vedlegget, bruke hovedbasen til støvsuger med innstillingen "gulvet". Dette slår av den roterende børsten slik at gulvet ikke få riper.

•Bruk en fin stålull på riper. Gni med korn av skogen. Hvis du ikke hvilken vei går korn, bruk sirkelbevegelser. Vær forsiktig med tre og bare gni scratch og kantene av scratch.

•Våt en klut med mineral ånder før det er litt fuktig. Bruk dette til å tørke støv fra stålull. La dem tørke.

•DIP en fin, kunstners pensel i gulv finish som samsvarer med gulv. Prøv å finne finish som ble opprinnelig brukt på gulv. Tørke av eventuelle overskytende finish så det er men ikke dryppende våt.

•Paint inne sprekken til sprekken er på samme nivå som gulv. La dem tørke.