Hvordan fjerne Sink fra et marmor toppen hvis Undermounted og sementert i

April 13

Fjerne en undermount vask fra en counter toppen vanligvis innebærer litt mer enn skru brakettene holder og skjære gjennom noen smidig silikon caulk. Hvis du erstatter en undermount vask toppen og marmor, men finner du fjerne gjengangeren ettall litt mer utfordrende. Dette skyldes at undermount synker på marmor installert med en lim som har mye som sement. Når du fjerner vasken avløp avløp og tappekran linjene fra vasken, er det et spørsmål om støtte vasken som du skille det fra marmor counter toppen.

Instruksjoner

•Wrap et håndkle rundt hver ende av en to av fire som er 2 fot lengre enn vask bredden. Sikre håndklær til styret med streng eller duct tape. Håndklær beskytte overflaten av marmor counter toppen.

•Plasser styret over vasken slik at to ender overlappe sider av vasken jevnt. Knytte et tau rundt på brettet over vasken avløp. Sett den løse enden av tau gjennom ett av hullene i vasken avløp kurv trådkorset og tilbake opp gjennom en tilstøtende hull. Tie slutten av tau rundt styret å holde vasken mot counter toppen. Hvis du har en dobbel vask setter tauet til en avløp og opp gjennom andre avløpet før binde slutten til styret.

•Spør en venn å holde styret mens du er som skiller vasken fra counter toppen. Dette forhindrer at styret og vask sklir under fjerningen.

•Gå under vasken og løsne vask klipp skruer med en skrutrekker. Noen marmor benkeplater bruke vask klipp rundt omkretsen av vasken. Løsne skruene nok å rotere klippene av bunnen av vasken.

•Start på et hjørne og presse slutten av en malers fem-i-ett verktøy mellom vasken og marmor counter toppen. Trykk på slutten av maleren verktøyet med en gummihammer for å begynne å skjære gjennom epoxy sikre vasken til counter toppen. Tau rundt styret holder vasken faller som du skjære gjennom epoxy.

•Continue skjære gjennom epoxy med maleren verktøyet og klubbe. Om nødvendig, spør hjelperen til å løsne tauet litt slik at vasken slippe 1 tomme fra counter toppen. Dette lar deg se hvor noen skjæring er fortsatt nødvendig å skille helt vasken fra counter toppen.

•Spør hjelperen til å løsne tau som du lede vasken ned counter toppen. Når vasken er på gulvet i skapet, trekk den ut av vasken kabinettet.

•Scrape av alle gjenværende epoxy fra marmor counter toppen med en stiv sparkel. Bruk en kommersiell epoxy remover i henhold til instruksjonene på kan om nødvendig.