Hvordan fjerne silikon fra Glass

November 21

Silikon brukes til en rekke hjemme forbedringsprosjekter. Noen ganger dette fugemasse er bevisst brukt på glass (for å forsegle akvarier, for eksempel), og noen ganger det ender opp på glass ved et uhell. Du må deretter fjerne den, si, før resealing et gap eller, hvis det er der ved en feil, bare for estetikk. Fjerne denne typen tetningsmasse kan ikke virke lett, men med riktig verktøy og kjemikalier, det kan gjøres.

Instruksjoner

Hvordan fjerne silikon fra Glass

•Sett på vernehansker og briller. Luftes ved å åpne dører og Vinduer.

•Plasser verktøyet kniv parallelt med glass og nøye Skyv bladet under silikon, så nær glasset som mulig. Hvis du ikke klarer å gjøre dette, start på toppen av silikon laget og skjærer seg gjennom silikon lagvis. Jo mer får av glass slik mindre tid andre fjerning trinnene vil ta.

•Apply silikon remover til gjenværende silikon. La den være der tidsperioden som er angitt på etiketten (det varierer etter produkt, men bør ta mindre enn fem minutter hvis du har fjernet det meste av silikon).

•Forbered skrape av de gjenværende rester med en sparkel. Silikon løsemiddelet skal ha løsnet det nok å gjøre dette svært enkelt.

•Sett varmt vann og en teskje av flytende såpe på en svamp. Tørke av hele området og skyll den med varmt vann.

Tips og advarsler

  • Du finner silikon fjerning kjemikalier på jernvareforretninger, oppussing forhandlere og noen bilbransjen butikker. Hvis stedet silikon er svært liten til å begynne med, hopp over første skraping og kutte trinnene og bruker silikon løsemiddelet.
  • Vær svært forsiktig ved kapping gjennom silikon med verktøyet kniv. Hold den andre hånden ut av veien og alltid skåret bort fra deg. I tillegg er det veldig lett å ripe glasset tilfeldigvis denne måten---hvis du stresser, kniven kan skli. De fleste løsemidler gi av giftig røyk. Selv i godt ventilerte områder, kan dette være et problem. Ta en frisk luft pause når det er nødvendig.