Hvordan fjerne silikon Caulk fra Glass

May 9

Silikon caulk brukes til å forsegle windows områder mellom gulv og baseboards og dusjer, toaletter og vasker. Caulk blir noen ganger fast på windows eller glass. Det er mange måter å fjerne silikon caulk fra glass, hvorav bare krever husholdningsprodukter.

Instruksjoner

•Plasser kanten av barberblad under siden av området caulked. Flytte den razor bladet slik at midten av bladet sitter under caulk. Skrape bort caulk med middels press.

•Plugg i hårføner og slå den høye. Direkte varmen på silikon, da dette vil hjelpe svekke bånd på glasset.

•Forbered bruke høvelen igjen å skrape og lirke caulk bort. Vekselvis varme og skraping.

•Dampen en svamp med mineral brennevin og tørk over caulk med middels press. Dette vil hjelpe oppløse caulk slik at du kan skrape de gjenværende delene bort.

•Rinse svamp ut og tørk over området med vann å rengjøre overflaten.

Tips og advarsler

  • Noen gang bruk ikke et rengjøringsmiddel på samme klut eller svamp som mineral ånder er brukt på. Dette kan forårsake kjemiske forbrenninger og alvorlige helseproblemer. Bruk hansker når bruke mineral ånder vil bidra til å holde kreftfremkallende materialet av porene. Bruk alltid kjemikalier i et godt ventilert område, for ikke for å miste pusten. Rengjør områdene kommer i kontakt med mineral humør med en skvip løsning. Dette vil gjøre området trygt for mennesker og dyr igjen. Bruke rubbing alkohol på en fille etter rensemiddel å skinne glasset og fjerne eventuelle rester av såpeskum eller rester.