Hvordan fjerne sigar lukt

December 11

Sigar røyk kanneavreise en lukt på klær, møbler, gulvteppet, vegger, og bare i luften. Hvis noen av disse elementene er utsatt for røyken flere ganger, kan lukt la en permanent, støtende lukt. Instruksjonene for å fjerne sigar lukt varierer med berørte materialet. Hvis sigar lukt ikke forsvinner på første forsøk, behandle varen en gang, eller i noen tilfeller, flytte til en annen løsning.

Instruksjoner

•Plasser små boller av hvit eddik eller ammoniakk hele rommet med sigar lukt. Holde boller utilgjengelig for pets og barn.

•Scrub veggene med en svamp eller en myk klut. Spray universalrengjøringsmidler på veggene før skrubbing. Arbeide fra topp til bunn å dekke alle deler av veggene.

•Repaint vegger hvis sigar lukt forblir selv etter skrubbing veggene. Male på et lag med fugemasse før du male veggene.

•Spread en tørr tepperengjøringsmaskin over teppet. Følg instruksjonene gitt produktet på hvor lang tid å la det sitte og deretter vakuum opp teppet. Hvis det ikke fjerner sigar lukt fra teppet, leie en kommersiell teppe renere og følg instruksjonene gitt av leie stedet. Disse maskinene bruker en kjemisk løsning å vaske teppet og deretter pakke den til tørk tepper raskt. Hvis du fortsatt kan lukte sigar lukt i tepper, kan du kontakte en profesjonell tepperengjøringsmaskin.

•Sprinkle natron på møbler som lukter sigar røyk. La den sitte et par timer og deretter vakuum det ut med en håndholdt vedlegg fra vakuum.

•Legg 1 kopp eddik til badekaret ditt og fyll den med varmt vann. Henge din klær over badekaret og Lukk badet døren. Kombinasjonen av damp og eddik vil fjerne lukt. Dette fungerer bra for vaskeri-clean bare klær, hvis du vil lagre bekostning av en tørr renere. Et annet alternativ, hvis klær er vaskbare, er å hvitvaske din bekledning med en detergent sport, et vaskemiddel formulert for å fjerne lukt fra sportsklær.