Hvordan fjerne sett flekker fra bomull skjorter

May 6

Hvordan fjerne sett flekker fra bomull skjorter

Bomull brukes mer enn noen andre stoff til å lage klær vi slitasje. Det er vaskbare og behagelig, og fiber soaks opp væske raskt og holder fargestoffer godt. Disse kvalitetene gjør det en flott stoff for alt fra t-skjorter pyntegreiene bluser. Dessverre, bomull soaks opp stoffer som vi ikke ville heller ha i klærne våre. Flekker få satt lett i bomull fordi det tørker raskt. Få flekker på bomull er mye enklere enn å få dem.

Instruksjoner

•Fyll en skje med bordsalt på skjorten hvis den har en kaffe stain. Legg noen dråper vann for å fjerne kaffe eller te flekker. DAB en svamp mot flekken før det begynner å falme. Skyll skjorte i kaldt vann og la den hvile i vannet i 30 minutter. Vaske bomull skjorte i vaskemiddel og klor eller farge-safe blekemiddel og varmt vann.

•DAB flekker med litt utvannet dish såpe hvis de leppestift og andre voksaktig eller fett flekker. Bruke så mye tid på denne som flekken behov. Ikke skyll før flekken fades markert. Når flekken forsvinne, vask den i vaskemiddel og kaldt vann.

•Apply en rengjøring løsemiddel fettete mat flekker. Hvis flekken løfter, la skjorte suge i et bad som inneholder like deler av hvit eddik og vann. Skyll skjorte i kaldt vann.

•Soak en sjokolade-farget skjorte i kaldt vann å begynne å jobbe på flekken. Etter to timer, hvis flekken vedvarer, dab hydrogenperoksid på flekken. La ligger i 30 minutter. Vask skjorte i kaldt vann med flytende rengjøringsmiddel.

•Spray hairspray på bomull skjorten fjerne blekkflekker. Vaskes straks med kaldt vann og flytende rengjøringsmiddel. Ikke tørr skjorte. Hvis flekken er fortsatt der, kan du prøve et kommersielt flekkfjerningsmiddel. Vask igjen.

•Soak en blod flekk i kaldt vann over natten. Plass en flekk fjerne produktet på flekken. Vask det i kaldt vann. Hvis flekken ikke er borte, lag en pasta av bakervarer brus. Spre det på flekken. Gni den til og la ligger. Når tørr, skrape bakepulver fra og skyll. Vask skjorte i kaldt vann.