Hvordan fjerne selvklebende Duct Tape fra marmor

September 6

Marmor gulv, benkeplater, statuer og andre kamper, men vakre, krever spesiell omsorg når det gjelder generell rengjøring eller selvklebende fjerning. Produkter som er trygge for metall eller tre er ofte uegnet for marmor og andre naturlige stein inventar. Sure rengjøringsmidler, selv mildt de liker hvit eddik, kan etse steinen. Men med litt tålmodighet og noen andre enkle, vanlige produkter, kan du trygt fjerne duct tape lim fra marmor - uansett hvordan hardnakket båndet klynger seg.

Instruksjoner

Hvordan fjerne selvklebende Duct Tape fra marmor

•Sett på et par av kraftig Lær arbeid hansker for å unngå å kutte deg selv og bruke et barberblad for å løfte et hjørne av duct tape.

•Grasp hjørnet av duct tape og trekk den opp og tilbake for å avdekke mer av selvklebende overflaten.

•DIP en bomullspinne i mineral ånder eller rubbing alkohol. DAB på synlige kantene av duct tape. Dette vil løsne bånd mellom duct tape og marmor. Trekk til du har fjernet alle tape. Du må kan vattpinnen mer mineral ånder eller alkohol på den selvklebende siden av båndet som du gjør det..

•Tørk en klut fuktet med rubbing alkohol eller mineral ånder over selvklebende rester på marmor overflaten.

•Fjern gjenværende løsemiddel ved å vaske området med en såpe svamp. Skyll av marmor med rent vann og tørk med et mykt håndkle.

Tips og advarsler

  • WD-40 er også effektive i å fjerne duct tape limet. Spray på og tørk av med en ren klut. Etter fjerner limet, vaske området med vann og mild såpe og skyll godt. Tørke den med et håndkle for å unngå vannflekker. Hvis lim er ekstra vanskelig å gå av, kan du prøve å Goo Gone, 3M klebende remover eller et lignende produkt. Les etiketten å gjøre visse er produktet trygt for en marmor overflate.
  • Noen produkter som sitrus-baserte eller sure rengjøringsmidler som er trygg å bruke på andre flater vil skade marmor og stein overflater. Alltid teste et produkt på et lite område først før du bruker på større områder. Noen løsemidler og deres røyk er brannfarlig. Ikke bruk dem rundt sparebluss eller andre åpne flammer.