Hvordan fjerne Satin Finish av stål

May 6

Stål kan være ferdig i en rekke måter. Dessverre, uansett holdbarheten av, det kan bli falmet eller korrodert. Når dette skjer, må mål strippet fra stål overflaten og på nytt. Denne prosedyren utføres ofte i smykkelaging og karosserier reparasjon. Likeledes, det kan også gjøres med apparater og husholdningenes dekor, med et par ulike elementer og god mengde albue fett.

Instruksjoner

•Sett på gummihansker. Gni naval gelé over satin finish med stålull og arbeid det inn mål i små, konsentriske sirkler. La naval gelé sitte i ca 10 til 15 minutter etterpå.

•Vigorously Rue satin finish med tunge-korns slipepapir. Holde sliping før satin finish fjernes fra overflaten av stål og bart metall er eksponert.

•Squirt væske parabol såpe i en bøtte og fylle bøtte med tre kvart full med varmt vann. Dukke en svamp i såpevann og la den suge i noen minutter.

•Trekk svamp ut av bøtta og rense Bart stål overflaten, tørke bort støv. Når det er ren, skyll i Bart stål med rent vann og tørk den tørr med en mikrofiberklut å fullføre prosessen.