Hvordan fjerne Salt flekker fra tepper

July 8

Salt kan forlate flekker på mange overflater og materialer, inkludert ditt teppe. I tid, salt igjen på tepper ikke bare discolors det, men kan også forårsake alvorlig skade på teppet fiber. Jo før behandler du denne typen flekken, derfor, jo mer sannsynlig er det at du sparer teppet. I tillegg er det mye lettere å få flekken ut før partikler salt er malt dypt inn i tepper gjennom gående.

Instruksjoner

Hvordan fjerne Salt flekker fra tepper

•Vacuum teppet fjerne løst smuss og tørket partikler av salt. Noen salt eller jord på teppet løses når du begynne å rydde og vil legge til tiden det tar for å rengjøre flekker.

•Mix like deler hvit eddik med varmt vann i en feilfri bolle eller bøtte.

•Våt en svamp i eddik og vann blandingen. Skrubbe salt flekken med svamp. La rengjøringsmiddel sitte på teppet i femten minutter og trykk et rent håndkle å absorbere fuktighet.

•DIP svamp igjen i eddik og vann løsningen og skrubbe teppet. Trykk en ny ren klut til området for å løfte mer fuktighet og flekken.

•Scrub teppet med en ren, tørr håndkle. Holde skrubbing før det er så tørr som du kan få det. Hvis luften i hjemmet ditt er veldig fuktig, mål fan mot teppet til hastighet tørking.

Tips og advarsler

  • Denne rengjøringsmetode fungerer også for løperen i biler. Hvis teppet er våt i begynnelsen, hoppe over trinn en og gå rett til trinn to. Ikke bruk en vanlig støvsuger støvtørking fuktig tepper. Hvis du eier en våt/tørr vakuum, kan du bruke den. Eddik lukt vil forsvinne i et par timer. Hvis det er svært belastende for deg, kan du følge opp ved rengjøring med vanlig teppe sjampo for å fjerne lukt raskere.
  • Hvis du er bekymret for løperen fargen falmer, sørg for å teste eddik løsningen på et lite område først.