Hvordan fjerne rynker fra nytt sengeutstyr

January 16

Nytt sengetøy er fint å ha, men det ofte kommer full av rynker og bretter etter tilværelse scrunched i en plastpose. Enten det er egyptisk bomull, silke, sateng eller polyester, alle typer sengetøy kan få rynkete. Noen ganger er rynke redusere instruksjoner tatt på stoffet omsorg etiketten. Det er flere måter å fjerne rynker fra nytt sengeutstyr, men prosessen kan være tidkrevende.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes nye sengetøy umiddelbart etter fjerning det emballasjen. Instruksjonene vask på etiketten.

• Rist ut sengetøy før du setter det inn i tørketrommel. Dette kan fjerne mye større rynker. Det også reduserer tørketid og gir mindre rynker å løsne i tørketrommelen.

•Iron alle sengetøy med middels varme. Bruk din jern steam funksjonen for noen dyptliggende rynker. Ta din tid og jern helt til kantene på stoffet for å sikre en grundig jobb.

Tips og advarsler

  • Hengende nylig kan vasket sengetøy på en utendørs klessnor til å tørke være en effektiv måte å eliminere rynker.
  • Hvis du ikke ønsker å vaske og tørke nye sengene før bruk, kan du eliminere rynker ved hjelp av en hånd-holdt damp renere sengetøy er på sengen. Kjøre dampbåten lett over sengetøy (i henhold til brukerhåndboken). For å unngå over metning, la bedding tørke av før et andre feie med dampbåten.