Hvordan fjerne rustne galvanisert Pipe fra veggen

April 9

Galvanisert rør, kan men holdbart, rust over tid. Med jevnlig bruk kan galvanisert avløp ruste og begynner å lekke. Hvis du ser en misfarging i en vegg under eller nær en badet eller kjøkkenet, er det mulig at galvanisert rørene bak veggen har rustet og er dryppende eller selv sprøyting vann inni veggen. Dette fører til slutt til gips eller gips råte og forlater deg med en rotete Oppryddingsjobb. For å forhindre dette, kan du klippe den rustne galvaniserte pipen fra veggen.

Instruksjoner

•Start vannforsyningen til huset av av hovedkranen.

•Sett på sikkerhet briller, en støvmaske og et par arbeidshansker.

•Lay en dråpe klut på gulvet, mot veggen som røret skal du fjerne er bak.

•Break ut veggen med en 3 pund hånd-sledge, fjerne gips eller gips og utsette rustne galvanisert rør. Bruk en snuse bar fjerne gips eller gips, om nødvendig.

•Sett en metall-knivbladene til en Stempelkompressorer så, og kutte ut den rustne delen av røret. Gjøre en selv kuttet på begge ender av gjenværende røret, så du kan passe erstatning rør mellom de to delene av gjenværende rør. Du kan nå passe koblinger over endene av gjenværende rør og sette erstatning rør mellom dem og deretter patch veggen tilbake til Fullfør reparasjonen.