Hvordan fjerne rustflekker fra Corian

February 18

Corian er en vanlig countertop materiale nonporous og ekstremt slitesterk. Noen rustflekker på din Corian blir flekker som er et resultat av et metall element får fuktig og sitter på telleren for en lengre periode. Dette er gode nyheter, fordi det betyr at du ikke trenger harde, slipende rensemidler å kvitte seg med rust flekken, men heller noen alvorlige flekken fjerning produkter som er grønn og enkel å bruke.

Instruksjoner

•Rengjør countertop grundig. Dette vil hjelpe deg å finne ut nøyaktig hva slags problem du arbeider med. Ofte flekker som ser ut som rust skal komme med fast børste og en ammoniakkbaserte renere.

•Tackle rust flekker med bakervarer brus, eddik og sitron juice. Dryss natron over stedene og deretter spritz dem med sitronsaft før de danner en klissete lim. Lå en rengjøring fille mettet med eddik over hele området og la den være der i 15 minutter. Forvente noen fizzing som eddik samhandler med bakepulver og løfter flekken.

•Scrub behandlet områder med plastikk scrubber. Du burde se flekker lyn og forsvinner. Du kan gjenta denne behandlingen fire eller fem ganger om flekker blir lettere men forsvinner.

•Attack tøffeste flekker med mild slipende pulver blekemiddel. Dryss blekemiddel over rustflekker og så skrubb dem med en fuktig klut. Dette produktet brukes til å rense Corian og utvikle sin glans, så lenge som du ikke bruker det mer enn en gang hver 1 til 2 måneder, bør du ikke se noen negative effekter av denne behandlingen.

•Tørk ned tellere med en fuktig klut. Dette vil fjerne alle rester og la din Corian tellere sprudlende og ren.

Tips og advarsler

  • Bruk milde slipende blekemiddel på hele Corian countertop for å utvikle skinne jevnt.
  • Ikke kombinere ammoniakk og bleke direkte.