Hvordan fjerne rotte avfall fra mange matlaging

August 16

Rotter og pilegrimer er ansvarlig for overføring av 35 sykdommer til mennesker, inkludert salmonellosis og hemoragisk feber, ifølge Centers for Disease Control og Prevention. Mennesker kan bli smittet hvis de kommer i kontakt med rotte avføring, direkte berører den eller spise forurenset mat. Frisk rotte avfall ser ut som liten, svart myk pellets, mens eldre avfall er grå og smuldrete. Hvis du kommer over rotte avfall på matlaging området, er det viktig du rengjør den umiddelbart ved hjelp av riktig teknikk både hindre den fra berøre din mat og forurensende huden under fjerningen.

Instruksjoner

•Åpne noen i nærheten Vinduer eller vents å sirkulere frisk luft legge rotte avfall. Sette på et par av disponibel rubber eller gummihansker og en støvmaske å forhindre spre eller inhalere bakterier fra rotte avfallet.

•Sett 1 kopp med blekemiddel og 10 kopper varmt vann i en stor bøtte og blande raskt for å kombinere jevnt løsningen. Hell nok av den bleike løsningen direkte på matlaging området til dekker rotte avfall.

•Tillat blekemiddel blandingen å mette rotte avfall i minst fem minutter å desinfisere den. Grab avfall med et papirhåndkle og plassere både papirhåndkle og avfall direkte i en plastpose. Overføre plastposen til en utendørs søppelbøtte med sikkert fastened lokk.

•Fyll bleike løsning på matlaging området igjen å desinfisere videre ethvert område som kan komme i kontakt med rotte avfall. La løsningen i fem minutter og tørk den bort med en fuktig svamp eller klut, så kast av svamp eller klut i en utendørs søppelbøtte.

•Fjern din engangshansker og støv maske og kaste dem utenfor. Vask hendene grundig med antibakterielle såpe og varmt vann når du er ferdig avhende noen muligens forurenset elementer.

Tips og advarsler

  • Hold din matlaging et rent alle mat søl eller smuler å hindre tiltrekke mer rotter. Overfør den bleike løsningen til en sprayflaske hvis du er bare desinfisering et lite område.
  • Ikke håndtere alle rotten avfall med bare hendene, og sørg for å kaste bort noen hansker som hadde kontakt med avfall. Ikke feie eller vakuum opp rat avfall: du kan videre distribuere bakterier i luften.