Hvordan fjerne rosa isolasjon med Mold

March 29

Hvordan fjerne rosa isolasjon med Mold

Isolasjon er et vanlig byggemateriale som bidrar til å holde hjemmet varm om vinteren og kjølig om sommeren. Når isolering blir våt er sannsynligheten for mugg danner høy. Formen kan være usunn de utsatt for det. Når mold er funnet vokser på din rosa isolasjon kan du effektivt rengjøre den. Rosa isolasjonen må fjernes og erstattes så snart som mulig.

Instruksjoner

•Sett på en støvmaske og et par arbeidshansker før du berører noen av isolasjonen. Bruk lange bukser og en langermet skjorte også. Rosa isolasjon inneholder glassfiber, som kan forårsake helseproblemer hvis du puster i alle partikler. Glassfiber vil også føre til at huden blir kløende og irritert så holde kontakt med nakne huden på et minimum.

•Skjære en firkant rundt området av mold bruker en boks cutter. Kutte området omtrent dobbelt så stort som området av mold og kuttet i form av en firkant.

•Fjern støpte isolasjon og plass i en søppelpose. Tie søppelpose lukket og kast posen.

•Skjære en firkant med samme størrelse som du fjernet i den nye delen av rosa isolasjon.

•Kontroller området du fjernet støpte isolasjon fra. Hvis det er ingen mold ikke og området våt, fortsette ved å erstatte isolasjon. Hvis området er våt da la det tørke helt før du fortsetter. Hvis området har mold stede må du først håndtere mold før du fortsetter. Rense mold av med en fuktig, såpe svamp og bruk deretter en blekemiddel og vann blanding til området. La blandingen satt til 15 minutter og skyll med en fuktig klut. Når området er desinfisert, la tørke helt før du fortsetter.

•Bytt skadet isolering med den nye delen som du klippe ved å skyve isolasjon i området.

Tips og advarsler

  • Ikke dra deler av eksponert isolasjon i hele hjemmet. Hvis isolasjon er lite nok, plasser i en plastpose og knyt lukket. Hvis isolasjon er for stor til å sette i en pose, bruk et vindu for å fjerne isolasjon fra hjemmet ditt.