Hvordan fjerne rosa fra hvite klær når blekemiddel mislyktes

March 27

Hvordan fjerne rosa fra hvite klær når blekemiddel mislyktes

Det er ikke noe verre enn en rød sokk får inn de hvite klærne og snu hele belastningen en lys nyanse av rosa. I noen tilfeller blekemiddel, fjernes den rosa fargen, men det kan ta lang tid eller det kanskje ikke alltid fungerer effektivt. Når blekemiddel fungerer ikke eller det er ikke nok tid suge elementet i blekemiddel dagene, finnes det andre alternativer for å fjerne rosa flekker.

Instruksjoner

•Fyll badekar eller synke med kokende varmt vann. Varmt vann vil fjerne flekker raskere enn kaldt vann. Hell ca ½ kopp eller så av en oksygen rengjøringsmiddel i vannet og blande den.

•Sett den hvite klær i badekaret eller synke og dekke det. Nyt klær overnatting. Fjerne fargestoffet flekker krever tar tid suge flekker av klær.

•Fjern klær og skyll ut eventuelle overskytende såpe. Se over elementet for å se etter rosa fargestoff. Noen ganger er mer soaking nødvendig hvis fargen på flekken var mørkt. Lyse farger bør ikke kreve mer tid.

•Plasser klær til vask. Rengjøre den med vanlig oppvaskmiddel eller rengjøringsmidler.

•Øredeksler tørre klær. Hvis tilgodehavende flekker på den hvite klær, varmen fra den mer tørre vil føre den til å sette i stoff, som gjør det vanskeligere å få. Ved tørking, se etter eventuelle gjenværende fargestoff. Noen ganger blek flekker vises ikke under våte. Hvis klær fortsatt har noen rosa, suge den en dag og rengjøre nytt for å fjerne gjenværende fargestoff.