Hvordan fjerne riper fra rustfritt stål

May 2

Rustfritt stål Kjøkkenartikler har vært populær for en stund på grunn av sin holdbarhet og flekk-motstand. Flere nylig, mange forbrukere er også optisk for hvitevarer i rustfritt stål for en moderne tillegg til noen plass på kjøkkenet. Men til tross for de mange fordelene av rustfritt stålprodukter er disse produktene utsatt for normal slitasje knyttet mest metallisk produkter. Mens rustfritt stål ikke beis lett kan sin finish være riper med gjentatt bruk. Heldigvis kan du fjerne mange grunnleggende riper i noen få enkle trinn.

Instruksjoner

•DAB litt vegetabilsk olje på bunnen og deretter tørk den bort med en tørr tørkepapir. Dette vil redusere fremkomsten av små riper. I noen tilfeller det gjør vellykket scratch umerkelig, men de fleste riper rebuffing er nødvendig.

•Buff rustfritt stål overflaten av rubbing den med en "ikke-metalliske slipende pad som en skotsk Brite pad," som anbefalt av rustfritt stål Information Center, en informasjonstjeneste av spesialitet stål industrien av Nord-Amerika. Dette vil fjerne de fleste små riper. Men hvis dette ikke fungerer, er det likevel én alternativ du kan prøve.

•Bruk et kommersielle avlyse fjerne produkt som den populære Scratch-B-gått kit (se "Ressurser" nedenfor). Settet inneholder en lignende slipende pad, men den inneholder også profesjonell ripefjerning kjemikalier og rustfritt stål polsk for best mulige DIY resultat. Mens kommersielle ripefjerning produkter fungerer best, koste de opp $50. Så lavere kostnader vegetabilsk olje eller enkel Scotch Brite fjerning alltid prøves først lar dette dyrt alternativet som en siste utvei.

Tips og advarsler

  • Mens det over metoden fungerer for grunt overflate riper, må dypt rustfritt stål riper profesjonelt gjenopprettes for optimale resultater.
  • Rustfritt stål Information Center forsiktighetsregler som DIY scratch reparasjon kan resultere i en duller eller ujevn overflate, og de beste resultatene er bare oppnåelig av en profesjonell billakkereren. Men når på et budsjett eller håndtere små riper, DIY ripefjerning er et levedyktig alternativ.