Hvordan fjerne riper fra min spisestuebordet

September 24

Hvordan fjerne riper fra min spisestuebordet

Spisestuen bord får mye misbruk. Barna gjør håndverk eller lekser sitter på dem, og middager føre tallerkener, bestikk og andre retter droppet eller gled over veden overflaten. Over tid utvikle riper som gir overflaten en kjedelig utseende. Hvis du har et par merkbar riper eller hele tabellen er slått opp, kan du reparere skaden med litt trebeskyttelse.

Instruksjoner

•Sand overflaten av tabellen. Hvis du bare har noen riper, sand bare områdene der riper ligger. Flytte papiret med korn av skogen og trene flere inches fra der selve grunnen ligger. Sand lettere langs kantene i området slik at smooths ut og tapers området pusset opp til overflaten i tabellen slik at den ikke oppretter en dukkert. Hvis tabellen er riper over, sand hele tabellen overflaten for å fjerne riper. Start med en 300-korn papir å fjerne mål og deretter endre til en 400-korn til å jevne den enda mer.

•Tørk båndet ned med en fuktig klut for å fjerne støv.

•Fargeringer på en tre flekken som passer til resten av tre. Det er best å børste den på en skrap tre sjekke fargen før du bruker den på bordplaten. Pensle med korn.

•Let flekken tørr, og Påfør et andre lag om nødvendig til mørkere.

•Fargeringer på klarlakk når flekken er tørr, fulgte kornet av tre. La klarlakk tørke i flere timer. Sand klarlakk lett når det er tørt, og et andre lag.