Hvordan fjerne Rafter

July 31

Hvordan fjerne Rafter

Sperrene er støtte elementer som kjører under taket av ditt hjem form og struktur til taktekking overflaten. Sperrene kan sprekke med trykk eller effekt, og kan råte eller kollapse på grunn av fukt eller insekter. Når rafter har gått dårlig, det kan og bør byttes ut så snart som mulig for å hindre taket blir svak eller helt unsalvageable. Prosessen med å fjerne rafter krever noen sterke DIY ferdigheter og noen grunnleggende verktøy.

Instruksjoner

•Skjære på rafter i biter slik at den kan fjernes lettere sin installasjonsstedet mot undersiden av taktekking overflaten og over bjelkene. Bruk en Stempelkompressorer så for å skjære rafter i seksjoner rundt ankerpunktene. Fjerne de løse delene av rafter for hånd.

•Fjern delene av rafter som er knyttet til taktekking overflaten ovenfor og bjelkene nedenfor ved å slå dem med en liten slegge til de løsne.

•Sett en slutten av crowbar og snuse rafter biter, starter på den øverste enden av rafter og jobbe deg ned bjelkene. Dra hvert stykke unna ankerpunktene til det er gratis, og kaste den.

•Installer nye rafter bruker samme størrelse trelast. Mål og kutt trelast plass ledig av din gamle rafter, og bruke hammer og galvanisert taktekking negler for å feste det på plass mot undersiden av taktekking overflaten og bjelkene på bunnen. Koble alle vertikal støtte stykker som holdt det gamle rafter på plass.

Tips og advarsler

  • Hvis du fjerner råtnet rafter hale ender fra taket struktur uten å erstatte det hele rafter, bruk en Stempelkompressorer makt så for å kutte den råtnet delen av rafter. Kuttet over området råtnet forlate bare god tre. Plasser et nytt stykke tre hvor det råtnet rafter var, og bruke andre samme størrelse tre som en bro for å feste det på plass. Kjør spenne sammen med tre slik at den dekker felles mellom det eksisterende rafter og nylig installerte stykke, og bruke hammer og spiker for å sy det hele sammen.
  • Vær forsiktig når du arbeider med farlig verktøy som sager, hammer og spiker. Alvorlige skader kan oppstå. Bruk arbeidshansker og vernebriller for beskyttelse.