Hvordan fjerne poppel trær

November 4

Hvordan fjerne poppel trær

Poppel er en av tre vanlige i Nord-Amerika. Mye brukt i landskapsarbeid for høy høyde og symmetrisk figur, kan poppel også være invasiv på grunn av sin evne til å vokse nye trær fra sine omfattende rotsystem. Dermed kanskje noen huseiere og landscapers ønsker å fjerne den. Lær hvordan du fjerner poppel trærne trygt og effektivt samtidig som at ingen nye trær vokser fra stubbe og røtter.

Instruksjoner

•Survey området. Se etter potensielle hindringer, for eksempel en verktøyet stang eller en parkert bil. Se på treet og se etter noen skjeve, som klippe det slik at det faller i retning det naturlig lener er best.

•Velg en sti langs du poppel faller som er klart av hindringer. Også se etter en måte å avslutte området når treet begynner å falle.

•Sett på vernebriller, hardhat og hansker. Slå på Kjedesag og rev det å varme opp motoren. Bruke Kjedesag å skjære et V-formet hakk i siden av treet som er på samme side som retningen du vil poppel å falle. Skjære hakket til en dybde på ca en fjerdedel av den poppel totale diameter, være forsiktig med å skjære hele veien gjennom den trestamme.

•Slice et kutt med Kjedesag på motsatt side av poppel fra V-formet hakk. Dette kuttet bør være to til tre inches over tidligere hakket. Kutte gradvis tomme gangen, men aldri skjære hele veien gjennom treet. Som du kuttet, starter poppel lener seg i retning av V-formet hakket. Slå av din kjedesagen og avslutte området langs ruten din pre-valgt ut treet starter skjeve. Poppel fortsetter skjeve før endelig krasj ned.

•Return til treet etter den har falt. Bruk Kjedesag å fjerne den poppel lemmer fra det hovedavdeling trestamme, deretter kuttet stammen i små biter så du kan enkelt transportere den falne treet bort.

•Apply stubbe killer ugressmiddel til poppels stubbe. Bionide og grønt lys 40004 er eksempler på stubbe killer. Noen stubbe mordere må males på med en klut eller maling pensel, mens andre er sprayet på. Se den kjemiske produsentens retninger for produkt-spesifikke retningslinjer. Løsningen dreper poppel slik at den ikke starter vokser tilbake, et vanlig problem på grunn av treets hardførhet. Også dreper den poppel invasiv rotsystemet, slik at nye saplings ikke våren fra treets begravet røtter.

Tips og advarsler

  • Noen baby poplene kan våren opp fra den opprinnelige treet underjordiske røtter hvis rot nettverket var omfattende og stubbe morderen ikke nå alt. Disse unge saplings er lett å drepe ved å bruke en bred-leaf ugressmiddel spray som Trimec.