Hvordan fjerne polyuretanskum

June 26

Hvordan fjerne polyuretanskum

Skum er et ekstremt allsidig materiale, brukes på forskjellige måter til puten sofaer og tepper, gir en beskyttende deksel for hardvedgulv og isolere kjøleskap. Tetting og isolerende formål, spray montører generelt skum på plass. Mens sprøyting kan være effektive for å installere skum, kan det også lage et rot på områder som du ikke ønsker å isolere. Fjerne uønskede polyuretanskum kan være et problem; avhengig av produktet, kan noen løsemidler oppløse skummet, mens andre kan bare komme unna med intens skraping.

Instruksjoner

•Tørk opp som mye overflødig skum som du kan fra overflaten. Du skal kunne tørke bort alle skum som er fuktig med en fuktig klut eller papirhåndkle. Rydd så mye som mulig før det cures.

•Scrape bort så mye tørket skum med en plastskrapen. Husk å bruke flate kanten av skrapen, som skarpe hjørner kan ripe noen flater. Hvis du ikke bruker en skraper, kan du bruke flat kanten av en smør kniv eller skje.

•Bruk beskyttende hansker når du arbeider med kjemiske rengjøringsmidler. Fukt en klut med aceton eller maling stripper inneholder methylene klorid og løsemiddelet gjelder området skum. Noen selskaper produserer også urethane skum fjerning som ikke bruker kjemikalier. Disse kjemikaliene er potensielt giftig, så jobber i et godt ventilert område.

•Tillat løsemiddelet til å sitte på skum for fem minutter; løsemidler bør løses eller løsne hold skum har på overflaten. Skrape bort løsnet skum. Gjenta program og skraping nødvendig til alle skum er fjernet.

•Rinse overflaten med en klut fuktet i rent vann for å fjerne gjenværende kjemikalier.

Tips og advarsler

  • Finne løsemidler og rengjøringsmidler på maskinvare og hjem forbedringer detaljister.
  • Noen skum produkter er laget for å motstå alle løsemidler. Når du søker polyuretanskum, gjør ditt beste for å unngå at den unødvendige områder, som noen produkter kan være permanent.