Hvordan fjerne plenen & ombytte den med urter

August 22

Hvordan fjerne plenen & ombytte den med urter

Erstatte plenen med villblomster gir ikke bare et vakkert alternativ til vanlig landskapsarbeid, det også kutter ned på vannforbruket, vedlikehold og bruk av kjemikalier, og gir mat og husly for fugler og sommerfugler. Etter innledende arbeid på å forberede området er gjort, vil wildflower hagen spare deg tid og penger, mens beautifying hjemme.

Instruksjoner

•Kontroller med ditt hus tilknytning eller byen ordinanser hvis du planlegger å erstatte foran plenen med urter. Mange Hoås og noen byer, har strenge regler for landskapsarbeid i front yard, og at du må ha en plen.

•Fjern eksisterende gresset. Dette er den vanskeligste delen, og det er forskjellige måter å gå om å oppnå den. Du kan leie en torv kutter på din lokale planteskole, som gjør et rent kutt og fjerne gresset under røttene. Du kan deretter avhende gresset eller plante det et annet sted. En annen metoden innebærer dekker gresset med lag av avisen, plassere mulch på toppen og la det på plass i flere måneder. Deretter rake bort og kast døde gresset og aviser. Endelig kan du spray plenen med et ugressmiddel, rake bort døde gresset og vente i minst 14 dager før såing med blomster.

•Prepare plante området ved å fjerne noen steiner eller hindringer. Dele opp noen store skitt klumper og rake jord glatt. Arbeide organiske kompost inn i topp 3 inches jord.

•Velg en wildflower frø bland egnet for hagearbeid området. Mikser tilberedes vanligvis basert på i landet, som Midtvesten, nordøst eller Sør. Hvis planting området er mest skyggelagt, være sikker på å velge en blanding som er formulated for å tolerere skygge, som de fleste villblomster foretrekker full sol.

•Spend litt ekstra penger til å kjøpe en høy kvalitet wildflower mix fra en nettside eller selskapet specializing inne villblomster. Det finnes mange billige, generiske blomst blander, men billig mikser vil vanligvis bestå hovedsakelig av filler. Kjøpe en frø blanding som viser navn og prosenter av hver type blomst inkludert.

•Purchase nok frø å grundig dekke planting området. Frø dekning vil bli oppgitt på blomst mix.

•SOW wildflower frø på en dag med ingen vind. Tiden av året for planting får på frøet pakken, vanligvis sen høst eller tidlig på våren. Bland frø med en bøtte med sand for å sikre jevn fordeling. Du kan spre frø for hånd, eller bruk et frø sprederen for større områder.

•Walk i vertikale rader mens spre frø gjennom planting området, og deretter gjenta stund gåing i vannrette rader for beste dekning. Hold din rader jevnt plasserte og rett.

•Et wildflower frø seng forsiktig og holde den fuktige til spiring oppstår. Du vil vanligvis ser den første grønne skudd i åtte dager, men forskjellige varianter av blomsten har forskjellige spiring. Full spiring av alle typer snittblomster vil ta opptil fire uker.

•Hold området fuktig for de seks første ukene. Etter det, sakte kutte ned på vanning, men tillater ikke nye plantene tørke. Tidsplanen vanning avhenger av dine spesifikke klimaendringer, nedbør og temperatur. Kontroller jorda for å bestemme dens behov for vann.

•Trekk noen ugress mens din villblomster får opprettes. Det kan være vanskelig å skille mellom en Luke og en ønsket plante, så feile på siden av varsomhet.

•Se på blooming for å starte to til tre måneder etter at du har plantet av urter.