Hvordan fjerne Permanent markør fra bøker

February 9

Hvordan fjerne Permanent markør fra bøker

Mange bok entusiaster elsker biblioteket salg, brukte bokhandlere og online rabatt bok nettsteder. Mange av disse stedene har favoritt og sjeldne bøker til meget rimelige priser. Det eneste problemet er at noen ganger bøkene kommer med bøyer og markerer dem. Bend kan være fast ved å plassere bøker mellom to tyngre bøker på en hylle eller bord. Noen merker, som blyanten eller selv ballen punkt penn, kan fjernes med et viskelær. Permanent markør, men er et vanskelig problem. Andre løsemidler som fjerne merket fra stoffer og tre vil skade boken ytterligere. Tilnærming permanent markør flekker med tålmodighet og forsiktig.

Instruksjoner

•Assess flekkens sted. Hvis det er på forsiden av boken, har du en god sjanse til å fjerne det, om dekselet er papir eller skinn. Flekker på kantene av sidene har også gode muligheter for fjerning. Ikke prøv å fjerne flekker på den trykte overflaten av sider. Dette vil bare skade boken ytterligere.

•Clamp sidene sammen, unntatt coveret, for flekker på kantene av sider. For dekselet flekker, legge boken på papirhåndklær med farget overflaten synlig. Fukt en myk klut vidt med rubbing alkohol og gni det i mild, fast sirkler over flekken. Ikke bruk rubbing alkohol på skinn.

•Bruk bakervarer brus tannkrem på mer gjenstridig flekker eller skinn flekker. Bland en krone-størrelse porsjon tannkrem med noen dråper vann og spre den over flekken. Vent i fem til ti minutter og tørk området rent. Flekken skal begynne å visne. Gjenta til flekken er borte.

•Bruk Amodex renset for flekker som er spesielt sta eller flekker som har bleknet, men vil ikke forsvinne helt. Amodex anbefales av Sharpie for rengjøring blekkflekker. Bruke en liten Amodex på flekken og skrape på det forsiktig med en popsicle henge fast til flekken forsvinner. Tørk vekk overflødig renset med en fuktig klut.