Hvordan fjerne Permanent markør av plast eller Vinyl

February 20

Hvordan fjerne Permanent markør av plast eller Vinyl

Hvis du har veldig kreativ små barn, er sjansene høy at de vil få permanent markør sted på veggen eller gulv. Og noen hardhendte forfatter kunne tilfeldigvis har våt markør sive gjennom papiret på gulv, vegg eller bord topper. Med noen få enkle trinn, og noen husholdning rengjøringsmidler, kan du fjerne mest permanent markør flekker fra vinyl eller plast overflater. Du kan også kjøpe fra en maskinvare- eller matbutikk noen produkter som er laget spesielt for rengjøring markør flekker. Velg en metode som fungerer best for deg.

Instruksjoner

•Prøv en Mr. ren magi viskelær svamp. Fukt svamp med varmt vann og skrubbe i sirkelbevegelser polering til flekken er fjernet.

•Bruk kjøkken produkter som eddik for å rense flekken. Bland 1 ss. eddik med 1 ss. oppvaskmiddel og 2 kopper lunkent vann, og løsningen gjelder en ren 3M Scotch-Brite svamp. Skrubbe i en runde rubbing bevegelse. La løsningen sitte på flekken i ca ti minutter, og skrubb på flekken igjen. Skyll med vann når flekken forsvinner.

•Hvis du ikke har eddik, følger det forrige trinnet, men bruker et ammoniakkbaserte rensemiddel i stedet for eddik. Alle tider og miksing proporsjoner forblir den samme.

•Bruk noe alkohol fra din førstehjelp regjering å rengjøre flekker. Fukt en ren bomullsklut med rubbing alkohol og gni flekken i polering bevegelse. La alkohol sitte på flekken i ca fem minutter, så flush med vann for å fjerne alkohol.

•Bruk en ikke-aceton neglelakk remover ved å helle litt neglelakk remover på flekken. La det sitte i ca fem minutter, og deretter fjerne den med en ren klut fuktet med varmt vann. Pass på å velge en remover som inneholder ingen aceton. Aceton kan reagere dårlig med kjemikalier i vinyl.

•Reach for tannkrem hvis alt annet mislykkes. Bruk en whitening tannkrem som Colgate totale blekingsgel til en ren klut fuktet med varmt vann og skrubbe flekken.

Tips og advarsler

  • Hvis stedet du rydder er spesielt skitten, kan det være nyttig å vaske stedet med varmt vann og rett vaskemiddel først slik at du kan rengjøre flekker markør mest effektivt.
  • Test alle produkter på uanselig området før du bruker direkte på en vinyl overflate som er svært synlige i ditt hjem.