Hvordan fjerne penn fra tørketrommel

February 10

En meget vanlig og frustrerende Klesvask katastrofe er penn som du ikke fjerne fra en skjorte eller bukse lomme. Når pennen eksploderer i løpet av tørking syklusen, er ikke bare du igjen med blekk-beiset klær, men en blekk-beiset tørketrommel trommelen også. De fleste tørketrommel trommer er belagt med lakk eller porselen og er derfor ikke svært permeable - blekk igjen bak kan bare bakes på overflaten av hårføneren er varme. Grundig fjerne blekkflekker fra tørketrommelen krever mye albue fett og bruk av riktig rengjøring produkter.

Instruksjoner

•Trekk tørketrommelen. Kontroller at trommelen er helt kald før du kommer til å jobbe som mange Universal rengjøringsmidler er brannfarlig utsettes for varme.

•Mix sammen en utvannet løsning av vann og såpe (som oppvaskmiddel). Kontroller at løsningen er knapt tyktflytende som må du rense den ut av tørketrommelen trommelen når du har fullført din rengjøring. Fukt en svamp eller rengjøring fille i løsningen, og finpuss av hva blekk du kan fra innsiden av tørketrommelen. Skyll av såpe løsningen med en ren og fuktig klut.

•Hvis det er fortsatt blekk igjen i tørketrommelen, fukt en ren klut eller svamp med Leather cleaner (som fantastisk eller Formula 409). Vekselvis Prøv rubbing alkohol. Skrubbe av de gjenværende blekkflekker. Fjerne rester med en ren, våt klut eller papir håndkle. La tørketrommel døren åpen flere timer for å tillate rengjøring løsemiddel å forsvinne helt.

•Conduct en prøve tørking kjøre for å sikre at du har fjernet alt blekket fra tørketrommelen. Skyll flere gamle håndklær, t-skjorter eller filler i vann, og vri dem godt ut. Kjøre dem gjennom en varme syklusen på tørketrommelen å sikre at håndskrift som fortsatt blir overført til elementer som er unnværes - ikke din neste frisk Last på Klesvask.

Tips og advarsler

  • Gjenta trinn 4 så mange ganger som nødvendig.
  • Good Housekeeping "Heloise" råder kontakter kundeserviceavdelingen tørketrommelens produsenten å søke råd om hvordan å fjerne blekkflekker.
  • Aldri spray rengjøring løsemidler direkte i tørketrommel trommelen; alltid bruke dem på en klut eller svamp først.