Hvordan fjerne penn blekk fra tregulv

May 27

Tregulv er vedlikehold og holdbar, men de trenger litt omsorg. Holde gulv riktig ferdig og forseglet hjelper gjør vedlikehold enklere og forhindrer flekker og skader, siden flekker vil påvirke finish og ikke treet. En slitt finish på gulvet gjør det mer sannsynlig at noen flekker vil suge ned i skogen, krever mer arbeid å fjerne dem. Det er ulike teknikker for å fjerne blekk fra tregulv, avhengig av mål og hvor langt blekk flekken har trengt.

Instruksjoner

•RUB gulvet finish med fine korn sand papir (#00) til flekken er borte, hvis gulvet finish er i god form. Gni litt lime voks på stedet og buff med en ren klut.

•Fjern eventuelle gjenværende finish, hvis det ikke er god nok til å ha beskyttet tre fra håndskriften. Rense området med mineral ånder og stålull (#2). Skyll godt og tørr umiddelbart med en ren klut.

•Rengjør området med hvit eddik og la den sitte i ca fem minutter. Skyll godt og tørr umiddelbart med en ren klut.

•Sand området med fine korn sand papir i retning av de tre korn til flekken er borte, men strip ikke finish. Lette trykket som du få 3 til 4 inches, slik at kantene blanding i omkringliggende gulvet. Vakuum bort alle tre støv og rengjør gulvet, og voks og polsk området.

•Fjern alle gjenværende flekken ved hjelp av oksalsyre, også solgt som tre blekemiddel. Blander blekemiddel krystaller med varmt vann etter anvisningen og brukes på gulvet med en stiv Bristol pensel eller klut. La løsning sitte i 10 minutter til en time før skylling godt og tørking en ren klut.

•Apply en ny runde av oksalsyre hvis det er noen gjenværende flekken.

•Sand eventuelle gjenværende farget områder med #80 til 120 korns slipepapir i retning av tre. Vakuum bort støv og gni stedet til å fjerne eventuelle rester. Gni stedet med stålull (#0) før du bruker et strøk av finish og voksing stedet etter det tørker.