Hvordan fjerne pelsen fra kobber ledninger

March 15

Kobber ledninger er funnet i elektriske kabler, og kommer i forskjellige tykkelser eller målere server kretser med nødvendige nivåer av strømstyrke. Hver kobbertråd er omgitt av en plast, farget belegg, som beskytter ledningen og stopper den fra å berøre andre ledninger til kabelen og forårsaker en kort. Unntaket er bakken ledningen, som er vanligvis nakne, men noen ganger har en grønn plast belegg. Disse ledninger er dekket av en ytre plast vindsperre. Fjerne ytre sheathing er gjort med verktøyet kniv, og hver ledning belegg er tatt av med en wire stripper.

Instruksjoner

• Kjør spissen av et verktøy kniv langs hele lengden av den elektriske kabler, på én side av dens ytre vindsperre. Bladet skal gå inn gjennom vindsperre, men ikke skjære gjennom plast belagt ledningene inne. Trekke av vindsperre fra sine innvendige kabler.

•Separat ledningene som var inne våtrom. Åpne håndtakene på en wire stripper. Se langs den stripper jaws for en rekke merket grooves som passer ulike målere i Elektrisk ledning. Hvile en av plastbelagt ledningene i sporet for tilsvarende cirka 2 inches fra slutten av ledningen.

•Squeeze håndtakene sammen for det avkledt jaws å skjære gjennom den Wires plastbelegg. Fortsatt holder det avkledt håndtakene sammen, og skyv stripper mot slutten av wire fjerne sin 2-tommers delen av plastbelegg. Fjerne de neste 2 inches av plast fra ledningen ved å følge samme fremgangsmåte. Strikk som mote til alle Ledningens plastbelegg er fjernet. Fjerne alle andre ledningene belegg på samme måte.

Tips og advarsler

  • Wire strippere finnes i de fleste jernvareforretninger eller oppussing butikker.