Hvordan fjerne peis Burns på ruten

July 29

Hvordan fjerne peis Burns på ruten

Flisen er en vanlig materiale for peis omgir. Disse omgir oppfører seg ofte svarte merker på overflaten av brikkene fra røyk og sot. Noen mennesker feilaktig anta at den mørke fargen på disse flekker og den intense varmen som overflaten er utsatt betyr at merkene burns de ikke kan fjerne. Faktisk fliser kur under temperaturer mye varmere enn din peis kommer og det er nesten umulig å brenne dem. Med riktig rengjøring, kan din surround fliser se så god som ny.

Instruksjoner

•Fyll en sprayflaske med rent vann. Lett tåke vann over alle fargede fliser av din peis surround. Dette vil hindre at flisen soaking opp alle rensemiddel.

•Mix sammen 1 gallon av vann og ¼ kopp flytende universell husoldning renset i en plast bøtte. Dyppe scrub pensel i løsningen og bruke den til å skrubbe flisene. Fortsett skrubbing til alle røyk og sot merkene er borte. Hvis din fliser marmor eller granitt, ikke bruk pensel. I stedet, dyppe en fille i rengjøringsmiddel løsningen og gni det over flekker. Holde dipping klut og gni flekker før de er borte.

•Spray mer ren vann over flisene og tørk dem med en ren klut fjerne rensemiddel. Gjenta så mange ganger som nødvendig til brikkene er klart. La fliser tørr overnatting.