Hvordan fjerne papir Mache flekker fra klær

March 24

Hvordan fjerne papir Mache flekker fra klær

Papir mache, noen ganger stavet papier mache, er produktet av papir og lim til opprette støpte figurer. Opprette håndverk som pinatas eller modeller av papir mache er en vanlig kunstform. Selv små barn kan delta i å lage papir mache objekter ved hjelp av en voksen. Avisen er ofte brukt som base for slike prosjekter, og lim og blekk flekker er en vanlig havari av kunsten. Fjerne papir mache flekker fra klær innebærer både å få ut det fargestoffet flekker som lim rester.

Instruksjoner

•Moisten klær med en fuktig svamp å løsne noen solid biter av papir mache fast til din klær. DAB på flekker å unngå å spre lim og blekk ytterligere. Nøye skrelle av papiret og kast.

•Soak din klær fjerne ink flekker som overført fra avispapir eller crepe papir til klærne. Hvis flekker eller blekk er rød, kombinere 1 ss. hvit eddik og 1 QT varmt vann og legg din vaskbare klær i minst en halv time. Nyt permanent markør flekker uansett farge med 1 til 4 ss. ammoniakk per quart av vann, som også kan løsne lim flekker. Ikke permanente blekkflekker som ikke rød krever ikke soaking.

•Spray papir mache flekker med en klesvask flekker remover og la rensemiddel sitte på materialet i 30 minutter. Komponenten lim av papir mache er klassifisert som et protein; enzym-baserte pretreatments er mest effektive ved å bryte ned protein.

•Vaskestasjonen tømmes din klær i innstillingen varmeste mulig etter omsorg koden. Hang til tørk.

•Blot resterende flekker med Klesrens løsemiddel og et papirhåndkle. Blekket kan komme ut umiddelbart. du må kanskje re vask plagget vil fjerne lim og andre lim.