Hvordan fjerne overhengende treet lemmer

August 23

Hvordan fjerne overhengende treet lemmer

Overhengende treet lemmer kan lett bli et sikkerhetsnett bekymring når de vokser over boliger, biler eller andre utendørs strukturer. Hvis tre lem ser syke eller skadet, bør den fjernes umiddelbart, uten å bekymre deg om det er riktig tidspunkt å beskjære treet. For å hindre treet fra lidelse på beskjæring klipp, gjør riktig kutt med sterilisert pruning verktøy. I tillegg bør du aldri prøve å beskjære en overhengende lem som tilhører et tre på din nestes eiendom uten riktig tillatelse fra eieren og lokale myndigheter.

Instruksjoner

•Mix opp i en bøtte 70 prosent rødsprit og 30 prosent vann. Dyppe beskjæring sagen i blandingen og tørke av med et håndkle. Rengjør pruning så av mellom kutt å forhindre spre skadelige patogener fungal sykdommer.

•Kontroller et kutt 4 inches vekk fra grenen kragen og halvveis under grenen. Kuttet over grenen i en 45 graders vinkel fjerne grenen.

•Kontroller endelige kuttet nær gren kragen. Gren kragen er hevelse som festes det tree armen viktigste stammen. Fjern alle andre overhengende grener som ser ut som om de kunne falle.

•Walk rundt til den motsatte siden av treet. Greiner som gjør treet ujevn. Det er ikke sikkert du har en ujevn treet, fordi det kan føre til treet til å falle under sever været.

•Trim tilbake hopper til sunn utover voksende knopper hvis de ser som om de kunne være et problem i fremtiden. Fjern eventuelle konkurrerende ledere fra treet. Konkurrerende leder er en vannrett voksende gren. En sterk sunn treet må en viktigste leder eller bagasjerommet.

Tips og advarsler

  • Kuttet opp biter av grener og i kompost eller brukes som opptenningsved hvis synes de friske.
  • Unngå beskjæring nær makt linjer uten ringer en profesjonell eller har nytten selskapet slå av strømmen.