Hvordan fjerne overflødig Sap fra en Pine trestamme

February 20

Hvordan fjerne overflødig Sap fra en Pine trestamme

Pine sap er en hodepine når det drypper på din bil, dekk eller klær. Ved skraping overflødig saft av furu-treet, vil du bidra til å forhindre slike uhell. På våren og sommeren, sap i furutrær begynner å flyte fritt og ekstra sap renner når barken har en dyp ripe eller treet har påført skade. I tillegg, noen ganger insekter vil hule gjennom bark og sap vil sive gjennom hullet. Med mindre treet har påført skade, feil eller sykdom, er pine sap lekker ut ikke skadelig for treet. Men når sap drypper på biler, dekk eller klær, er det svært vanskelig å fjerne. Skraping sap bort vil forhindre og gjøre treet ser bedre.

Instruksjoner

•Kontroller området der sap strømmer for tegn på skader. Ødelagt eller nylig fjernet avdelinger eller skade fra insekter gravende inni treet kan vil føre en overdreven mengde sap.

•Hold skraper på en vinkelrett vinkel stammen og skrape pine sap bort. Vær forsiktig så du ikke skrape bark fra treet. Slipp pine sap i en bøtte med en plastpose for enkel avhending.

•Fjern tørket, herdet sap av treffer skraper håndtaket med hammer kjøring skrapen i sap, og nysgjerrige saft fra treet med hammeren. Pass på at du ikke huljern tømmerstokken.

•Vaskestasjonen tømmes verktøyene i varmt vann med en spesiell furu og tar remover solgt på de fleste hagearbeid sentre, deretter Desinfiser med alkohol. Hvis en sykdom forårsaket av overflødig saft, ønsker du ikke å spre den ved hjelp av infiserte verktøy. Husk å skyll verktøy godt, og tørke dem så de ikke rust.