Hvordan fjerne overflaten Rust fra området brennere

January 22

Hvis din område brennere har rustet, må du rengjøre dem umiddelbart. Selv om rust ikke direkte går inn maten, rust vil spise bort på brennerne over tid og det er alltid best å holde rust så langt borte som mulig fra matlaging. Heldigvis rengjøring område brennere er ikke spesielt vanskelig, og du vil kunne fjerne alvorlige rustflekker og buildup bruker elementer du sannsynligvis allerede har i kjøkkenskapet.

Instruksjoner

•Kontroller at området er slått av. Sjekk hver knott og brenner å sørge for at ingenting er på eller varm. Hvis noe er på, vente på området avkjøles før du starter rengjøringen.

•Rengjør hele området ved hjelp av rengjøring fille og spray. De fleste smuss buildup og mat rester fjernes slik at du lettere kan målrette rust.

•Mix opp en løsning av flytende oppvaskmiddel og varmt vann. Bruke om lag 4 kopper med varmt vann og 3 dråper flytende rengjøringsmiddel. Du trenger ikke å opprette en masse såpeskum, men virvle blandingen rundt så såpe er gjennom vannet.

•Rengjør området med såpe løsningen. Starte av rengjøring med en fuktig klut, men angrepet overflaten rust med plast scrubber. Det vil ikke skade overflaten av de fleste områder. Du kan bruke fast trykk og skrubbe Caskey. Skyll ut og fylle kluten med rensemiddel jevnlig så du ikke er bare rubbing rust rundt på brennerne.

•Kontroller en pasta for tøffe rust. I en bolle, kombinere 3 ss. natron og 1 tsp. eddik. Legge til en annen TS om gangen til du har en tykk pasta som vil spre men ikke kjøre.

•Dekk sta rust flekker med natron lime. Forvent fizzing; Du kan også være se rust løfte av overflaten og inn i lim, misfarge det. La lim på rust for opp til 15 minutter. Du kan også dekke det med en mettet i eddik.

•Scrub av lime med plast scrubber. Rust fjernes sammen med den. Du kan gjenta dette trinnet flere ganger om nødvendig for å få hvert fnugg av rust.

•Tørk ned utvalg brennerne igjen med varmt såpevann. Dette vil fjerne alle rengjøring rester og la brennerne uberørt.

Tips og advarsler

  • I noen tilfeller kan det hende du kan fjerne området brennerne fra komfyren. Hvis dette er mulig det gjør rengjøringen mye lettere, men det er ikke nødvendig så lenge du ikke mette området du rense med vann.