Hvordan fjerne nøytralisere Rust på metall

August 31

Hvordan fjerne nøytralisere Rust på metall

Alle metalloverflater er utsatt for rust, men rust oppstår vanligvis fra overdreven fuktighet ikke renses av et objekt. Når du fjerner rust, er det best å prøve å kvitte seg med det så snart det er lagt merke til. Som vil tillate deg å bruke mindre tid og energi å fjerne og reparere området. Du trenger bare en håndfull forsyninger og ikke for mye av din tid.

Instruksjoner

•Prep området for fjerning av rust. Sørg for at din hånd sander er plugget i, og deretter sette på alle sikkerhetsutstyr. Du må holde alle øynene beskyttet, og huden, nese og munn dekket å hindre syre forbrenninger eller innånding av produktet.

•Start sander på lav, og forsiktig plassere den mot rustne området. Flytte den i en sirkelbevegelse å løsne opp rust så mye som mulig. Dette vil også hjelpe jevne ut metalloverflate.

•Scrape av overflødig rust med ledning penselen.

•Apply en liten mengde fosforsyre gel eller naval gelé, til området med en tørr, myk klut. Gni i en sirkulær bevegelse og sørg for ikke å dryppe. Bruk en tørr klut til å tørke den av etter la den sitte på området i ca 10 minutter. Naval gelé viser rust i en vannløselig fosfat sammensatte gjør det enkelt å tørke av metall-overflate.

•Apply en spinkle belegge av korrosjonshindrende primer bruker en svamp pensel. Bust pensler bør unngås fordi de vil forlate striper. Den grunning strøk vil hindre rust fra å ta over overflaten av metallet igjen, samt holde den skinnende.