Hvordan fjerne neglelakk fra en tre Finish

October 4

Hvordan fjerne neglelakk fra en tre Finish

Hvis du har noen gang arbeidet med neglelakk, vet du at det er vanskelig å fjerne. Relativ permanency av neglelakk er omfavnet når det gjelder å forlenge levetiden til en nymalt negler, men hvis det polsk ender opp blir sølt på ulike underlag, at levetid kan bli et problem. Situasjonen kan bli verre hvis overflaten har en tre finish. Må utvises fjerne polsk uten å ta av mål samtidig. Heldigvis ved å følge noen få trinn, kan du fjerne neglelakk uten skade finish i prosessen.

Instruksjoner

•Apply et tynt lag av neglelakk remover til farget overflaten med en bomullspinne. Være flittig i å dekke bare delen som er farget av polske og ikke noen av det omkringliggende området. La den neglelakk remover sitte i fem minutter og deretter gni den ren med en klut. Avhengig av hvor lenge flekken er angitt, kan neglelakk remover gjøre utslaget og fjerne alle flekken. Hvis polske er borte, rengjør overflaten med såpevann fjerne noen langvarig neglelakk remover.

•Mix en lik mengde lakk tynnere og tre alkohol. Påfør en liten mengde av løsningen på flekken, med en bomullspinne, på samme måte som du har brukt den neglelakk remover. Vente i fem minutter, og gni den ren med en klut. Hvis flekken er fjernet, tørk overflaten med såpe og vann å vaske vekk restene av løsningen.

•Scrape unna flekken med en plastikk kniv eller, hvis du virkelig forsiktig, en barberhøvel. Kniven eller barberhøvel kan løfte flekken, siden det er en solid, rett utenfor veden overflaten. Hvis flekken ikke er kom ut, kan du prøve å løsne det med varmt vann først.

•Apply ren aceton, en ingrediens i neglelakk remover, å flekken med en bomullspinne. Denne løsemiddel er ganske sterk risiko fjerne tre flekken mål på samme tid så bare prøv denne metoden som en siste utvei. Ikke la løsningen sitte på flekken i lang tid, gni løsningen i flekken kort og gni den ren med såpevann.

•.

Tips og advarsler

  • Dekker munnen og arbeide i et godt ventilert område når du arbeider med neglelakk remover og andre løsemidler som røyk kan være ganske sterk og usunn å inhalere.