Hvordan fjerne mygg på planter

March 11

Hvordan fjerne mygg på planter

Kjellere er irriterende skadedyr som flyr rundt planter. De er vanskelige å drepe med en flue swatter på grunn av sin lille størrelse. Selv om en mygg er livet span varierer fra 8 til 10 dager, desto raskere mygg problemet er løst, jo bedre. Mygg kan legge så mange som 300 egg i livet. Disse egg klekkes i så lite som tre dager.

Instruksjoner

•Plasser planter som tiltrekker seg mygg i sollys. Dermed tørker ut planter, hindrer kjellere i trukket til dem. Dette er fordi mygg beiter på alger, sopp og råtnende plantemateriale. De også foretrekker å legge sine egg i fuktig jord. Tørr jord dissuades mygg legging egg i jord og reduserer muligheten for alle egg som blir lagt i jord å overleve.

•Covering toppen av jorda med torv moss fraråder mygg legging egg i jord.

•Placing klissete feller rundt fabrikkene fanger mygg som lander i nærheten. Dette gjelder kjellere, hindrer dem i å legge egg i planter.

•Fyll matlaging vin eller frukt juice i et glass og plasser den nær planter. Mygg trekkes til disse væsker og drukne i dem.

•Slice rå potet i ½-tommers biter og legg dem i anlegget jord. Mygg trekkes til potet og legge egg på det i stedet for jord. Forkaster disse poteten brikkene alle dagene hjelper kontroll befolkningen mygg.