Hvordan fjerne muggen mugg lukt fra klær

October 3

Mugg og mold vokser raskt i mørke, fuktige steder. Hvis området du holde klær er ikke godt opplyst og har ingen luftsirkulasjon, kan klær utvikle en muggen lukt som er vanskelig å komme ut. Hvis du lar en last av våte klær i vaskemaskin eller tørketrommel, kan lukten være så dårlig du ikke kan forestille meg noen gang å få det. Men er det mange måter å fjerne muggen mugg lukt fra klær som er ganske enkelt.

Instruksjoner

Hvordan fjerne muggen mugg lukt fra klær

•Velg en solrik, blåsende dag. Henge klær på en klessnor til luft dem ut. Legg til 1 kopp hvit eddik til belastningen av klær og hvitvasking som vanlig. Legge til en annen 1/2 kopp med eddik skyll syklusen. Fjerne klær fra vaskemaskinen og henge utenfor tørke.

•Vaskestasjonen tømmes klær med en detergent som inneholder klor eller ikke-klor blekemiddel. Velg en som er trygt for din klær. Teste smuss på et iøynefallende område på klærne å sikre at de ikke ødelegges. Henge nyvasket klær utenfor.

•Sett 1 kopp dunete tøymykner med din vanlige vaskemiddel i en last av klær. Etter at vaskemaskinen din agitates, slå den av og la klærne suge i vaskemaskinen over natten. Starte belastningen på i morgen og la den kjøre gjennom de vanlige syklusene, å legge til en annen kopp dunete skyll syklusen.

•Fyll en kan av vanlige Coca Cola i vannet i vaskemaskinen din sammen med din vanlige vaskemiddel. Koks vil fjerne muggen mugg lukt fra klær.

•Legg 1 kopp Electrosol oppvaskmaskin vaskemiddel til din vanlige vaskemiddel. Vask en last av klær med Electrosol kan fjerne flekker som muggen lukt.

•Legg 1 kopp natron til vaskemiddel i vaskemaskin og vask lukt bort så mange.

•Bruk Purewasher, Febreze eller tidevannet i vaskemaskinen din. Ikke bare gjør de fjerne muggen, mugg lukt i klær, men de blir kvitt lukten i vaskemaskinen din.

•Plasser elektrisk avfuktere i skap og andre områder at klær er lagret for å fjerne fuktighet og forhindre muggen lukt. Hold DryZit krystall holdere eller DampRid i skap for å holde klær mugg-fri. Parfymerte poser i skuffer kan også hjelpe.

Tips og advarsler

  • Fjerne muggen luktende klær fra skap og andre områder du lagre klær. Rengjør områdene med blekemiddel eller andre mold fjerning før du erstatter behandlet klær.
  • Helle både eddik og natron sammen i en last av klær kan være ineffektiv som de kan avbryte hverandre. Unngå å blande noen vaskemidler eller andre rengjøringsmidler som inneholder blekemidler med de som inneholder ammoniakk. Giftige gasser kan føre.