Hvordan fjerne mugg fra Nylon ryggsekk

March 13

Mugg, en type mold, krever fuktige forhold å vokse. Spores vil vokse på alle overflater som de kan få mat, inkludert syntetiske stoffer som nylon. Mugg forårsaker en misfarging av overflaten og skaper en lukt. Hvis det er tillatt å trives, kan det til slutt ødelegge nylon ryggsekk. Det er best å fjerne mugg så snart det synes å hindre buildup av en sta flekken.

Instruksjoner

•Fargeringer mugg av ryggsekken. Det er best å gjøre dette utenfor for å unngå å spre spores inne i huset. Plass ryggsekken utenfor på en solrik dag tørke av mold og fjerne moldy lukten.

•Vaskestasjonen tømmes ryggsekken som anvist på omsorg etiketten hvis flekken. Hvitvasking prosessen bør fjerne mugg fra nylon stoffet.

•Bruk en Flekkfjerner for gjenstridige flekker. Blande like deler av sitronsaft og salt for å danne en lime. Dekk flekken med lime. La sekken i solen i ca 15 minutter å bleke ut flekken. Skyll lim av sekken og la posen air-dry. Det er best å teste et skjult område på ryggsekken for farge hurtighet før du bruker det på flekken.