Hvordan fjerne mugg fra kjelleren teppe

October 8

Hvordan fjerne mugg fra kjelleren teppe

Finne mugg på kjeller tepper er foruroligende. Mugg er vanlig i kjellere siden de vanligvis får mer fuktighet og er utsatt for sollys mindre enn andre deler av hjemmet. Hvis mugg ikke er fjernes raskt, kan det spre seg videre og dypere inn i teppet. Det er viktig å fjerne mugg fra din kjelleren tepper umiddelbart, som det kan ha potensielt negative effekter på og familiens helse.

Instruksjoner

•Vacuum opp tepper godt for å fjerne så mye løs mugg som mulig. Ta støvsuging utenfor og avhende støvsuger posen eller tømme ut beholderen i en plastpose. Unngå dette innendørs eller du risikerer ut muggsoppsporer i ditt hjem.

•Fyll 2 kopper kaldt vann og 1 ss. flytende vaskerom såpe i en bøtte. Kraftig blande såpe og vann for å lage tykk såpe såpeskum.

•Få en fille våt med vann slik at det er bare litt fuktig. Scoop opp noen av såpe såpeskum fra bøtte og skrubbe tepper. Bytte til ren deler av fille ofte, og bruke mer såpe såpeskum nødvendig til alle mugg er borte. Det er viktig å bruke som mulig lite vann ved rengjøring opp mugg fra tepper.

•Rinse teppet med en klut fuktet med rent vann. Blot opp så mye av fuktighet fra teppet som mulig, så la det air-dry.

Tips og advarsler

  • Hvis mugg på polstring eller støtte av teppet, eller hvis du bare ikke få det ut av teppet fiber, søke hjelp av profesjonelle gulvteppet rensning selskapet. Mugg kan forårsake helseproblemer så det er viktig å sørge for det er alle fjernet.