Hvordan fjerne mugg fra interiør tre

October 20

Hvordan fjerne mugg fra interiør tre

Mugg er en vanlig sopp. Det finnes innendørs, oftest i fuktige områder som bad, kjellere og med lav luftsirkulasjon og høy luftfuktighet. Dette kan omfatte tre baseboards bak møbler, vinduskarmene og skap. Sporer produsert av mugg kan reise gjennom luften, forårsaker en allergisk reaksjon i noen. Mugg bør derfor fjernes når merke og trinnene tatt for å hindre den fra å komme tilbake i fremtiden. Heldigvis, det er ganske lett å fjerne mugg fra interiør tre. Les videre for å finne ut hvor å gjøre den.

Instruksjoner

•Mix opp din rengjøringsmiddel. Dette vil ikke bare veden, men drepe noen mugg på veden. Fyll en stor bøtte halvparten full med varmt vann, og deretter legge en capful vaskemiddel og 1/4 kopp blekemidler.

•Sett på hansker, vernebriller (spesielt hvis du arbeider med noen mugg i høye steder) og lange ermer. Åpne noen i nærheten Vinduer, og slå på noen fans. Både mugg og rengjøringsmiddel har sterk lukt.

•DIP din scrub pensel i rengjøringsmiddel og skrubbe mugg før det er borte. Du bør kunne skrubbe ganske briskly uten å skade tre.

•Rinse området med rent vann og tørr med en klut eller la air-dry.

•Consider bruke et lag av mugg og mugg motstandsdyktig maling eller lakk til skogs for å motvirke fremtidige mugg vekst.

Tips og advarsler

  • Bruk en sprayflaske for å bruke rengjøringsmiddel i hardt for å nå steder. Spray mugg, la den suge i et minutt, og deretter fjerner skrubbe børste eller klut.