Hvordan fjerne mugg fra en malt vegg

November 30

Hvordan fjerne mugg fra en malt vegg

En svart eller grønn vekst på malt veggene er muligens mugg. Mugg er ikke like skadelig som mold, men det vil fortsatt flekker overflaten den vokser på og fylle området med en ubehagelig, muggen lukt. Bare male over mugg vil ikke bli kvitt det og mugg vil til slutt gjøre sin vei tilbake til overflaten. Heldigvis kan du fjerne mugg fra malte vegger med et rengjøringsmiddel laget av noen billig elementer.

Instruksjoner

•Provide luft bedre ventilasjon og sirkulasjon under rengjøringen. Åpne et vindu, dør eller slå på en fan. Bruk et par gummihansker.

•Fyll en spray flaske med 2 kopper kaldt vann og legge en dråpe flytende oppvaskmiddel. Swirl flasken forsiktig å blande innholdet sammen. Tåke mugg med blandingen og umiddelbart tørke veggen rent med en klut.

•Kombiner 1 gallon av vann med 1/2 kopp oksygen blekemiddel. Oksygen blekemidler er et tryggere alternativ til klor. Oksygen blekemiddel vil ikke misfarges eller skade overflater, men det er fortsatt en effektiv mold og mugg killer.

•Submerge en svamp i bøtte og vri ut overflødig væske så svamp er fuktig, men ikke dryppende våt. Forsiktig skrubbe mugg området malt veggen med svamp. La blandingen sitte på veggen i 10 minutter.

•Dampen en ren klut i kaldt vann. Skyll blandingen av veggen med en klut. Bruk et håndkle til å fjerne overflødig væske av veggen og velg en fan mot veggen å tørke den.

Tips og advarsler

  • Teste rengjøringsmiddel på et iøynefallende område på malte vegger. Hvis det oppstår skade eller misfarging, slutte å bruke.