Hvordan fjerne messing hjul fra antikke stolben

May 25

Hjul er små hjul knyttet til bena på et objekt som en antikk stol. Hjulene kan du flytte objektet uten å måtte det. Messing hjul på antikke stolben knytte bruker to ulike metoder. Den første metoden er en trinse knyttet til en bunnplate som festes til bunnen av beinet med skruer. Den andre metoden er en trinse koblet til en pin som er presset inn i et hull i bunnen av benet. Begge er relativt lett å fjerne.

Instruksjoner

•Plasser stolen på siden eller opp ned slik at du har lettere tilgang til hjulene. Kontrollere hjulene for en bunnplate. Bunnplate har fire skruer, sannsynlig flat hodet, sikre caster nederst på beinet. Du finne vanligvis disse typer hjul på ben som er store i diameter. Hvis du ikke finner fire skruer, deretter bruker caster en pin som presser inn i bunnen av beinet.

•Fjern fire skruene med en flat-head skrutrekker. Hvis din hjul ikke er holdt på med skruer, gå til trinn 3. Vær svært forsiktig. Gamle møbler er vanligvis laget av løvtre og fjerne gamle slissede skruer kan være frustrerende. Ta deg tid slik at du unngår skrutrekkeren glir av skruehodet og gouging tre. Også ta forsiktig ikke for å stripe skruehodet med skrutrekkeren. Når de fire skruene fjernes, bare løfte kast av bunnen av benet.

•Wrap en arm rundt benet på stolen og grep benet fast med hånden. Forstå caster fast med den andre hånden og trekk ut. Hvis caster ikke trekke lett, grep caster rattet med en tang og trekk. Aldri bruke beinet for nysgjerrige innflytelse som dette vil skade tre.