Hvordan fjerne menneskelig urin lukt fra møbler

December 28

Hvordan fjerne menneskelig urin lukt fra møbler

Når ikke rengjort skikkelig, lukten av urin tendens til å somle på rommet - møbler, og hjemme, en tiltalende plass. Hvis du arbeider med menneskelige urin lukt i hjemmet, er nøkkelen å angripe flekken før urinen har hatt en sjanse til å sette inn i stoffet. Når allerede tørket, tar urin lukt litt mer arbeid å eliminere helt.

Instruksjoner

•Blot våt urinen med papirhåndklær for å oppta så mye av væsken som mulig. Hvis urinen har allerede tørket inn i stoffet, ikke fortvile. Det kan ta litt mer arbeid, men det vil være mulig å fjerne lukt.

•Legg 1 ss. mild oppvaskmiddel til 2 kopper kaldt vann og svamp løsningen på urin flekken. Blot området forsiktig å jobbe løsningen i flekken uten å skade stoffet. Bruke god dømmekraft når rengjøring din møbler. Hvis stoffet er svært delikat, rense området svært forsiktig med som lite vann som mulig.

•Blot området med en ren hvit klut for å fjerne fuktighet fra stykke møbler. Hvis flekken forblir, rense området med såpevann og blot bort fuktighet før flekken har forsvunnet.

•Sprinkle natron over det berørte området av møbler og la den sitte over natten for å nøytralisere lukt i møbler. Vakuum eller feie møbler neste dag for å fjerne bakepulver.

•Apply små mengder hydrogenperoksid til området med et øye dropper hvis lukt. Peroxide vil desinfisere området og hjelper nøytralisere urin lukt. Etter peroxide er brukt til urin flekken, legge en eller to dråper av ammoniakk.