Hvordan fjerne matlaging lukt

April 16

Tilberede hjemmelagde måltider fyller luften med en utsøkt aroma. Dessverre varer disse lukt i dager etter at du har brukt måltidet. Dvelende i luften, vil de cooking lukter fester seg til møbler, vegger og selv din klær og hår. Heldigvis forskjellige metoder er tilgjengelig som vil fjerne lukt fra hjemmet ditt. Disse metodene bruker felles og rimelig elementer som vil eliminere lukt i stedet for bare maskering dem.

Instruksjoner

•Åpne så mange dører og vinduer i hjemmet som mulig. Denne ville hjelpe fjerne bedervet luften fra huset.

•Fyll en sprayflaske med hvit eddik og tåke gardiner, møbeltrekk og tepper. La hvit eddik air-dry for varen. Som hvit eddik besk lukt forsvinner, eliminerer den cooking lukter. Gjenta prosessen etter behov.

•Sprinkle et lag av bakervarer brus på teppet fjerne cooking lukter fanget i teppet fibrene. La bakepulver på teppet for flere timer før støvsuge opp brus. For tøffe lukt, la bakervarer brus sitte på teppet i 24 timer.

•Vaskestasjonen tømmes vegger med hvit eddik. Fjern speil, bilder og dekorasjoner fra veggene. Fukt en ren svamp i hvit eddik og tørke - ikke gni - veggene med svamp. La eddik tørr på veggene.

•Plasser flere sitron kiler i en gryte fylt med vann på ovnen din. La vannet begynner å koke og skru varmen ned akkurat nok så det suser. La vannet småkoke tørr. Sitroner vil eliminere lukt og fylle ditt hjem i luften med en sitrus aroma.

•Wrap adskillige stokker av kanel i aluminiumsfolie og plassere på en bakervarer ark. Angi bakervarer ark i 325 grader Celsius ovnen. La kanelstenger aluminium-folie-innpakket i ovnen i 15 minutter før slå ovnen og åpne døren.

•Fyll boller eller kopper med hvit eddik og sted på forskjellige steder i hjemmet. Eddik vil absorbere de cooking lukter i luften. Forlate eddik-fylt boller eller kopper ut i 24 timer.