Hvordan fjerne maling fra en PVC-vindu

February 23

Polyvinylklorid, eller PVC, ble oppfunnet av Dr. Waldo Semon, ansatt i selskapet BF Goodrich i 1925. Han prøvde å gjøre et materiale som ville bånd metall og gummi; hans tilfeldig oppdagelse av PVC var nesten ubrukt i ti år etter. I 1930-årene ble PVC omgjort til dekk slitebaner, og to tiår senere i PVC-rør.

PVC brukes for styrke, støtdemping og slitestyrke. Spesielt i jordskjelvet utsatt områder, kan du finne PVD Vinduer og dører samt rør. Hvis for noe grunn din PVC-vindu har blitt malt, er det viktig å være forsiktig fjerne maling for å unngå skade vinduet.

Instruksjoner

•Hvis vinduet PVC i spørsmålet har blitt malt med en Matt emulsjon maling, varmt vann bør gå langt i mykere det for fjerning. Nyt en svamp i varmt vann og våt maling. Hvis det myker opp, kan du bare slette det av; ellers forsiktig lokke det ut med skrapen.

•Hvis vinduet ble malt med glans maling, det også bør ikke være for vanskelig å fjerne. Glans maling følge ikke godt plast. Prøv skrapen alene i dette tilfellet og se om noen fast, men ikke for energisk, slag kan få noen av maling. Prøv først i et lite hjørne av vinduet for å sikre at du ikke skraper PVC.

Hvis ingen av disse trinnene fungerer, prøve noen daglige malingsfjerner. Avhengig av make-up av maling tynnere du, det kan skade din PVC, så igjen, prøve den i et svært lite område i et hjørne av vinduet for å sikre at det ikke skade din PVC før du bruker det mer allment.