Hvordan fjerne maling fra en marmor mantelen

December 3

Hvordan fjerne maling fra en marmor mantelen

Maling er bare ett av mange stoffer som kan sterkt flekker en marmor mantelen. Marmor er en porøs naturstein som vil absorbere flekker raskt. Steinen er ikke motstandsdyktig mot surt rensemidler, som vil prege marmor overflaten permanent. Det er viktig å velge riktig kjemikalier fjerne maling. Oljebasert maling kan videre flekker marmor, og du må fjerne kjemisk de flekker, også. Latex maling vil ikke flekker marmor.

Instruksjoner

•Sett på beskyttende briller og hansker.

•Saturate en ren klut med en alkalisk maling tynnere og tynnere gjelder maling etter anvisningen på pakken. At malingen tynnere å sitte på flekken i den rettede mengden av tid.

•Scrape opp myknet maling med et barberblad. Holde kniven på en skarp vinkel så det er nesten i flukt med mantelen overflaten og trykk forsiktig kanten under maling laget til maling kommer. Trykk ikke høvelen i marmor selv, eller du kan ripe det.

•Continue anvendelse av tynnere og skrape av maling før alle tørket maling er borte. Undersøke overflaten av mantelen å se om maling dynket i marmor og farget det. Dette er sannsynlig med oljebasert maling.

•Soak en ren klut i husholdningenes ammoniakk og forsiktig skrubbe flekken til den er borte. Hvis ammoniakk er ineffektivt, få en ny klut og suge den med mineral ånder, som er et sterkere rengjøringsmiddel. Skrubbe flekken med mineral ånder til den er borte.