Hvordan fjerne maling flekker fra murstein

January 23

Hvordan fjerne maling flekker fra murstein

Brick er et porøst materiale, slik maling spruter pleier å suge i. Hvis du tilfeldigvis å fange maling flekker mens de er fortsatt våt, er det mye enklere å rense. Men selv om de er tørket til murstein, kan du fortsatt fjerne dem.

Instruksjoner

Fjerne akryl og olje maling

•Skyv en liten kitte kniven under en kant av maling sted. Dette fungerer best for tykk flekker som er helt tørt. For våt akrylmaling flekker, blot en fuktig klut over stedet flere ganger. Bruke en våt klut fuktet i et mildt vaskemiddel for å tørke den ren.

•Bruk en gel maling remover, som ikke forårsaker lukt som andre typer maling fjerning. Mange vil fungere på både akryl latex maling og oljebasert maling. Se ressurser for mer informasjon.

•Prøv mineral ånd oljebasert maling flekker. Fjerne alle tørket, tykk maling med en sparkel. For eventuelle gjenværende maling, dyppe en pensel i mineral ånder, eller mette en del av en klut, og bruke det på stedet. La den suge inn maling stedet, og fjern deretter behaget med skraper og metall pensel. Dette krever mer enn ett program.

•Fjern de vanskeligste stedene med muriatic acid. Gjør dette bare når alle andre metoder ikke, på grunn av giftige muriatic acid. Les nøye alle forsiktighetsregler og advarsler på beholderen. Se ressursene nedenfor for mer informasjon.

•Prøv sandblåsing og press vaske hvis maling flekker på hjem utsiden er omfattende eller tørket på. Oppussing butikker og jernvareforretninger leie ofte utstyret, eller du kan ansette en entreprenør å gjøre jobben.