Hvordan fjerne lukt virkelig stinkende Klesvask

December 29

Hvordan fjerne lukt virkelig stinkende Klesvask

Ingenting er verre enn sur, muggen lukten av stinkende Klesvask, men Heldigvis finnes det flere måter å løse problemet. Tøymykner er en gjerningsmann som bygger opp inne vaskemaskinen din, og som frisk lukt som det kommer, er det ikke så behagelig etter sittende. Andre situasjoner, for eksempel kroppen lukt og vannforhold, kan forårsake dårlig lukt, men bruker deodorizing produkter og målretting kildene til lukt skal kunne kvitte seg med de fleste av dem.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes stinkende håndklær eller klær med mugg og kroppen lukt med vanlig vaskerom såpe og 1 kopp vasking brus. Vask brus er ikke natron eller boraks; Det er et produkt som renset og deodorizes Klesvask. Vask brus er et pulver-type produkt tilgjengelig i de fleste butikker, vaskeri såpe og blekemidler Klesvask tilbudet området.

•Fyll vaskemaskinen med varmt vann og legge til 1 1/2 kopper blekemiddel; Bruk farge-safe blekemiddel hvis belastningen du vasker inneholder blekemidler-sensitive stoffer. Legg stinkende vaskeri og suge den over natten. Vask det i en varmt vann syklus. Tørk den godt så snart vaskesyklusen er ferdig.

•Legg 1/2 kopp sitronsaft og 1 kopp av eddik til en vask syklus av farge-safe klær. Bruke sitronsaft og eddik i tillegg til vanlig klesvask såpe.

•Sun-tørr muggen-smelling klær på en klessnor. Varmen og sollys med den friske luften vil fjerne mild lukt.

•Legg 1/3 kopp hydrogenperoksid til en belastning av farge-safe Klesvask som har kroppen, pet, røyk eller mugg lukt. Pre suge i 15 minutter og deretter vaske som normalt. Ikke Legg til peroxide direkte til klær fordi det kan skade farge eller stoff. I stedet fortynne den i vaskevann før du legger til klær.

•Bruk en naturlig furu renere i en Last med Klesvask å fjerne stinkende lukt og legge til en ny, ren duft. Furu duft kan forbli i klær etter vask, så ikke bruk denne teknikken hvis du er følsom for furu duft.

•Vaskestasjonen tømmes stinkende klær med kommersielle stoff repetisjon utformet for å fjerne lukt og erstatte dem med en frisk duft. Kjøpe en som fjerner duft snarere enn maskering den. Bruk produktet etter anvisningen på pakken.

Tips og advarsler

  • Fjerne våte klær fra vaskemaskinen og tørk dem grundig så snart de er ferdig. Varme, fuktige forhold fremme mugg vekst. Klær ikke helt tørket når stablet eller plassering, eller som sitter i vaskemaskinen kan begynne å mugg og lukt, som vil forbli i klærne. Nytt vask og umiddelbart tørr noen vaskeri som har sittet og har utviklet en lukt.
  • Unngå flytende tøymykner eller fortynn den med vann. Tøymykner har bindende agenter som forårsaker det å holde seg i deler av maskinen, hvor det bygger opp over tid og går harsk. Bruk 1/2 vann til 1/2 flytende skyllemiddel eller erstatte flytende tøymykner med vanlig hvit eddik å unngå dette problemet.
  • For å rengjøre en skive som har stinkende buildup, kjøre en tom Last varmt vann med 1 kopp blekemiddel gjennom maskinen og Legg til 1 kopp med eddik skyll syklusen. Dette vil fjerne lukt fra maskinen som overføre til din klær.