Hvordan fjerne lukt og slimete rester fra et avløp

November 13

Hvordan fjerne lukt og slimete rester fra et avløp

Uansett hvordan årvåken du er om rengjøring din vask, dusj og/eller badekar, de ofte utvikle lukt og slime i avløpet røret. Det er slimet som faktisk forårsaker lukt som ferskvann renner forbi og løsner bakterier fra avløpet veggene. Fjerne slimet er ikke en hyggelig prosedyre, men gjør så fjerner lukt fra hjemmet og bidrar til å forhindre fremtidige tresko. Vask to til tre ganger i året for å fjerne ny buildup.

Instruksjoner

•Sett på gummihansker og vernebriller før du starter rengjøringen forarbeide å beskytte mot Slim sprut.

•Look på avløpet å avgjøre hvordan forsiden eller stopper festes. Badekar avløp har en skruen fjernes med en skrutrekker. Bruk skrutrekkeren for å popmusikk opp dusj avløp. Fjerne vasken propper ved å gripe den hevet delen med hånden og vri mot klokken for å trekke den ut av avløp hullet.

•Dampen en flaske børste med vann og sprute 1 til 2 tsp. av flytende oppvaskmiddel på den. For overdreven Slim buildup, dryss 1 til 2 tsp. av en slipende pulverisert renset på børsten.

•Sett flasken pensel i sentrum av avløp hullet og flytte den opp og ned til ren rester fra innsiden av avløpet. Skyv penselen ned så langt som mulig å rense røret samt avløp åpningen.

•Fjern børsten fra avløpet og slå på varmtvann. Hold penselen under flyten av vann til Skyll den og deretter sette penselen.

•Let vannet kjører ett minutt og deretter slå den av. Se inn i avløpet. Hvis ingen Slim forblir, installere forsiden eller stopper ved å reversere trinnene tatt for å fjerne den. Hvis Slim forblir, gjenta rengjøringen til fjernet.