Hvordan fjerne lukt fra sengetøy

February 18

Hvordan fjerne lukt fra sengetøy

Ingenting er mer innbydende enn en varm seng etter en lang dag på jobben. Dessverre er denne rolige scenen ødelagt når arkene lukter kroppslukt, urin fra kjæledyr og barnas ulykker. Ripping av arkene og kaste dem inn i en vaskemaskin er ikke alltid nok til å helt fjerne lukt senger. Pre-spandere din stinkende ark før hvitvasking for å fjerne eventuelle lukt-forårsaker flekker og slå dem tilbake i oasis de skal.

Instruksjoner

•Treat noen urin fra kjæledyr, oppkast, blod eller andre synlige flekker med en blanding av 1/4 ss flytende Klesvask såpe og 3 kopper varmt vann. Arbeide i såpevann i flekker med en nylon skrubbe børste og skyll med varmt vann.

•Throw arkene i vaskemaskinen. Legg til 1/2 kopp mild flytende vaskemiddel og 1/4 kopp sitron juice og hvitvaske arkene på en varm stemning. Ikke bruk varmt vann for å hindre skade stoffet.

•Legg 1/2 kopp hvit eddik til endelig skylling syklus. Hvit eddik fjerner eventuelle gjenværende lukt og bryter ned rester av vaskemiddel på arkene, opprette et mykere ferdig produkt.

•Fjern ark fra vask maskinen og henge dem ute til tørk, hvis mulig. Ellers tørr arkene på en middels varme innstilling. Legge til en tørketrommel ark for å fjerne statisk stoff og opprette en lett, behagelig aroma.