Hvordan fjerne lukt en kjeller

August 19

Fordi kjellere underjordiske, har de en rekke ubehagelig lukt inkludert jordnær lukter av skitt og muggen mugg. Disse lukt vedvare over lengre fordi kjellere ofte har ingen vinduer eller dører og luftsirkulasjon er begrenset. Hvis du planlegger å tilbringe tid i kjelleren eller lagre mat eller klær, må du fjerne disse lukt. Bruk elementer som absorberer lukt fra luften i stedet for maskering dem.

Instruksjoner

•Åpne noen vinduer eller dører i kjelleren for å gi luftsirkulasjon, som fjerner ubehagelig lukt og hjelp tørke ut fuktighet. La dem stå åpne i dag og Lukk natten før gå til sengs. Gjenta prosessen til de ubehagelig lukt er borte og hindre dem i å nyutvikle.

•Purchase en deodorizing spray med soppdrepende egenskaper og spray den på alle vegger og andre harde overflater å drepe noen muggsoppsporer eller andre uønsket lukt klamrer seg til dem.

•Sprinkle klorerte kalk pulver over gulvet i kjelleren til du kan ikke lenger se gulvet. La det sitte i fem til ti minutter, deretter feie det med en feiebrett. Chlorinated kalk fjerner eventuelle lukt-forårsaker mikrober på gulvet.

•Fyll tre til fire store plast lagercontainere med aktivt kull, som er tilgjengelig på oppussing og pet butikker. Hell en 3 - til 4-tommers lag med trekull i hver beholderen og la lokkene.

•Still lagercontainere i kjelleren på linjeavstand like avstander. Avreise seg der før trekull absorberer alle lukt og interiør luften lukter godt igjen.

Tips og advarsler

  • Du kan også halvert en stor løk og legg den på en tallerken. Sett løken i kjelleren over natten å absorbere luftbårne lukt. Ved første det vil være sterk løk lukt, men den vil forsvinne sammen med de andre lukter.
  • Vanlig trekull brukes til matlaging absorberer ikke lukt som aktivt kull.